Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'ndan başkan adaylığı açıklaması! Son seçimde...

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'ndan başkan adaylığı açıklaması! Son seçimde...
Galatasaray Kulübü'nde son yapılan seçimde başkan adayı olan ve Burak Elmas'a 41 oyla mağlup olan Eşref Hamamcıoğlu'ndan flaş açıklamalar geldi.

Galatasaray Kulübü''nün 2021 yılı olağan genel kurul toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi''nde gerçekleştirildi. Kongrede, Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ibra edildi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, genel kurul toplantısında idari olarak ibrasızlık kararı çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, “Hakkınızı helal edin. Bizler acilen önümüzdeki hafta tüzüğümüzün gereği 87.22. maddenin gereğini yerine getirerek, vermiş olduğunuz kararı uygulamaya sokacağız” dedi.

Bu açıklama sonrası Sarı Kırmızılı ekipte seçim hareketliliği başladı. Son seçimde aday olan Eşref Hamamcıoğlu, Sabah''a özel açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY CAMİASINI BİLEN BİR KİŞİYİM"

Hamamcıoğlu, "Genel kurulda Burak Elmas''ın başarısı ya da başarısızlığından ziyade verilen vaatlerin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda bir irade konuldu. Galatasaray Genel Kurulu''nda popülist söylemlerin prim yapmadığını görmüş olduk. Fatih Terim''in gönderiliş şeklinin Burak Elmas''ın ibra edilmemesinde ilgisi var mıdır, bilemiyorum. Genel kurulumuz bir karar verdi. Ben son seçim yarışını binde 8 gibi bir oy farkıyla ikinci bitirmiştim. Yeniden aday olma konusunda ekibimle değerlendireceğim. Ben Galatasaray camiasını bilen, camianın değerlerine vakıf bir kişiyim" dedi.

"HENÜZ KONUŞMAK İÇİN ERKEN"

Seçim tarih belli olmadığına değinen Hamamcıoğlu, "Henüz konuşmak için erken. Son seçimde 5 aday vardı. Burak Elmas''ın listesinde benim arkadaşlarım, benim listemde de onun arkadaşları vardı. Kimse birbirine küsmedi. Ancak son zamanlarda taraf olmayan bertaraf oluyor. Galatasaray''da ibra konusu bir erozyona uğramış durumda. Bunu gruplaşıyorlar şeklinde değerlendirmemek lazım ama ayrışmalar yaşanıyor." diye konuştu.

İlgili Haberler