Galatasaray'da Pulgar'ın neden kadroya giremediği belli oldu. Bakın Torrent hangi oyuncuyu istemiş

Galatasaray'da Pulgar'ın neden kadroya giremediği belli oldu. Bakın Torrent hangi oyuncuyu istemiş
Sportif Direktör modeline geçen Galatasaray'da, ilk transfer döneminde geçirdiği kriz patlak verdi. 6 numara eksikliği sebebiyle transfer edilen Pulgar'ı Campos'un getirdiği, Torrent'in ise Gedson'u istediği için Şilili oyuncuya şans vermediği öğrenildi.

Galatasaray''da Fatih Terim dönemi sonrası geçilen sportif direktörlük modeli, krizle başladı. Luis Campos''u sportif danışman olarak getiren Sarı-Kırmızılılar, ardından sportif direktörlük görevi için Pasquale Sensibile ile anlaştı.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Ekibin yaptığı ilk transfer olan Erick Pulgar, Galatasaray''ın ihtiyacı olduğu 6 numara pozisyonu için Fiorentina''dan kiralandı. Ancak Şili''li oyuncu, büyük hayal kırıklığı yarattı.

Takımda 90 dakika oynayamayan, son 2 lig maçı ve Barcelona maçlarında kulübede bekleyen 28 yaşındaki futbolcuya transfer skandalı gözüyle bakılıyor.

Campos''un önerisiyle alınan Pulgar''ı, ilk başta Domenec Torrent''in istemediği için oynatmadığı öğrenildi. Torrent''in Gedson Fernandes''i çok istediği, bu transfer gerçekleşmeyince Torrent''in ciddi bir rahatsızlık duyduğu belirlendi.

Pulgar bu sezon Kayserispor ve Alanyaspor karşısında 8 dakika görev alırken, Göztepe karşısında 62 dakika ve Konyaspor karşısında 59 dakika süre alabildi.

YENİ SEZON PLANLAMASI YAPILIYOR

Diğer yandan Elmas, Campos ve Sensibile, teknik direktör Torrent''in de raporu doğrultusunda yeni sezon planlamasına devam ediyor. Birçok isimle transfer görüşmeleri yapılıyor ancak hangi isimlerin Torrent tarafından onaylanacağı henüz belli olmadı.