Galatasaray’da yeni transferler imzaladı

Galatasaray’da yeni transferler imzaladı
Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed, Gedson Fernandes ve DeAndre Yedlin için imza töreni düzenledi.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Gedson Fernandes, DeAndre Yedlin, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu için toplu imza töreni düzenledi.

Yeni transferlerin imza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, “Başta Onyekuru olmak üzere tüm yeni oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Teklifler olmasına rağmen bizi seçtiler. Galatasaray'ı seçtiler, tercih ettiler. Bu çok önemli." dedi.

Mustafa Cengiz'in ardından konuşan Henry Onyekuru ise "Tekrar burada olmak, evime dönmek inanılmaz bir duygu. Yuvama geri döndüm. Ne zaman buraya gelsem, kendimi çok mutlu hissediyorum. İnşallah daha önce de yaşadığımız gibi bir şampiyonluk daha yaşarız..." ifadelerini kullandı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan yeni transferler sözlerini ise şöyle sürdürdü:

DEANDRE YEDLIN

"Galatasaray, tanımadığım bilmediğim bir takım değil. Küçükken, Amerika'da futbol henüz yaygın değilken çok az takımlar biliniyordu. Bildiğim takımlardan biri Galatasaray'dı. Umarım takımımla şampiyonluk yaşarım."

MOSTAFA MOHAMED

"Bismillahirrahmanirrahim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ı ikinci ailem gibi hissediyorum. Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra Galatasaray taraftarlarını mutlu ettiğim için çok sevinçliyim..."

GEDSON FERNANDES

"Galatasaray taraftarı ve Galatasaray camiası bana büyük destek veriyor, kendimi evimde gibi hissediyorum. Umarım sezon sonunda bu büyük camia ile şampiyonluk sevinci yaşarım..."