Galatasaray'dan, Selçuk İnan açıklaması

Galatasaray'dan, Selçuk İnan açıklaması
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Kayserispor maçının ikinci yarısında yerini Nigel de Jong'a bırakan Selçuk İnan'ın üzgün olduğunu söyledi.

Kulübün efsane isimlerinden Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Levent Nazifoğlu,Selçuk İnan'la ilgili yorumlara, ligin ilk 3 haftasındaki performanslarına ve üst üste yaşanan sakatlıklara değindi.

Kayserispor maçının ikinci yarısına başlanırken teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, Nigel de Jong'u sahaya sürüp Selçuk İnan'ı kenara alması sonrası yaşanan durumu aktaran Nazifoğlu, "Oyundan çıkan bütün futbolcular üzülür. Bunu küskünlük olarak değerlendirmemek lazım. Selçuk da tabii ki üzgün. Başka bir oyuncu çıksa, o da üzülecekti. Zaten üzülmezler ise problem var." dedi.

Selçuk İnan'la her gün konuştuğunu anlatan sarı-kırmızılı idareci, şunları söyledi: "Burada hocanın verdiği bir teknik karar var. Bizim de bir kabahatimiz var ve yönetim olarak bunu üzerimize alıyorum. Nigel de Jong son gün geldi. Eğer hazırlık maçlarında denetebilseydik, bu tip problemler olmayacaktı. Ön liberoda Selçuk İnan, Nigel de Jong ve Tolga Ciğerci var. Bu üçlüden ikisi oynayacak. Hoca birbirleriyle deneyecek ve sonunda en iyi olan ikiliyi oynatacak. Bir maçta Tolga, bir maçta De Jong yedek kalabilir. Selçuk İnan hiçbir şekilde onlardan daha geride bir arkadaşımız değil. Kaptanımızdır ve kendisini seviyoruz."