Galatasaraylı Arda Turan: Bunu yakında açıklayacağım! Flaş sözler...

Galatasaraylı Arda Turan: Bunu yakında açıklayacağım! Flaş sözler...
Galatasaray'da forma giyen Arda Turan, futbolu bırakma konusunda daha karar vermediğini ve ailesiyle konuşup öyle karar vereceğini açıkladı.

Galatasaray''ın altyapısından yetişen ve son dönemde elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olan, Türkiye''yi yurt dışında başarıyla temsil eden Arda Turan, kariyerinin son dönemine girdi.

2. Sayfa Magazin programının haberine göre, deneyimli oyuncu, magazin gazetecilerine açıklamalarda bulundu.

Turan yaptığı açıklamada, "Aslında yaşadığım kötü bir şey yok. Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Bunu yakında açıklayacağım. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak. Söylenildiği kadar sorun yok. Zorlu ve yorucu bir kariyerdi. En azından kararımı alma ve açıklama konusunda birazcık saygı bekliyorum." dedi.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray''ın Adana Demirspor karşısında oynadığı maçta Arda Turan, teknik direktör Domenec Torrent tarafından kadroya alınmadı. İspanyol hoca, sözleşmesinin sonuna gelen Ryan Babel ve Feghouli gibi isimlere şans verirken Arda''yı kadronun dışında bıraktı.

Domenec Torrent, bu tercihini "Arda''nın kondisyon olarak oynama durumu yoktu" diyerek savundu.

İlgili Haberler