Galatasaraylı Omar'ın başına gelen facianın altından ağlatan dram çıktı. Herkes yılbaşında eğleniyor sanıyordu

Galatasaraylı Omar'ın başına gelen facianın altından ağlatan dram çıktı. Herkes yılbaşında eğleniyor sanıyordu
Yıl başını kutlamak isterken havai fişeğin elinde patlaması sonucu ağır yaralanan Galatasaray’ın 29 yaşındaki oyuncusu Omar Elabdellaoui’nin üzücü hikayesi de ortaya çıktı. Omar’ın biri down sendromlu üç çocuğunu eğlendirmek için hayatını tehlikeye attığı öğrenildi.

Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Omar Elabdellaoui, havai fişek ile yaralanmasının ardından Instagram hesabından "Sadece çocuklarım ve eşimle hoş vakit geçirmek istemiştim. Sizleri endişelendirdiğimi biliyorum. Bazen Tanrı bizi test eder." ifadelerini kullanmıştı.
Geçirdiği operasyonun ardından tedavisi damlalar ile sürdürülen 29 yaşındaki futbolcu Büyükçekmece'deki villasında yeni yıl hazırlıkları yaparken biri down sendromlu olan 3 çocuğunu eğlendirmek için de havai fişek gösterisi yapmak istemişti.

Yıldız oyuncu down sendromlu çocuğu hakkında daha önce verdiği bir mülakatta "Oğlum İbrahim doğduğunda muhteşem duygular hissettim. Annesinin karnındayken down sendromlu olduğunu öğrendik. Çok korkmuştum, bulabildiğim tüm kitapları da okudum. Hastane odasında mavi bir balon vardı. O balonu görünce ağladım. Daha sonra küçükken Epilepsi'nin bir türü olan Infantile Spasm olduğu belirlendi. İlaçla tedavi sürecine başlandı. Benim ve eşim için çok zorlu ve güçlendirici bir dönemdi. Sakin kalmaya ve sonsuz sevgimizi İbrahim'e vermeye çalıştık." şeklinde konuşmuştu.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı elinde havai fişeğin patlaması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Sarı-kırmızılı takımın 29 yaşındaki sağ beki Omar, gözlerinden ciddi şekilde yaralanmıştı. Olayın ardından Sarı kırmızı ekip Elabdellaoui'nin lisansının askıya alınmasına karar vermişti. Öte yandan Omar'ın 650 bin Euro olan ikinci yarı ücretinin tamamının ödeneceği öğrenildi.

İlgili Haberler