Galatasaraylı yıldız Muslera eski günlerini aratıyor

Galatasaraylı yıldız Muslera eski günlerini aratıyor
Galatasaray'da efsane isimler arasına adını yazdırmaya hazırlanan Muslera, geçirdiği sakatlığın ardından bir türlü eski formunu yakalayamadı. Yıldız kaleci, son 2 maçta kalesindeki 7 gole engel olamadı.

Galatasaraylı yıldız Muslera eski günlerini aratıyor

Süper Lig''de şampiyonluk iddiasını devam ettiren ekipler arasında yer alan Galatasaray, Hatayspor karşısındaki 3-0''lık mağlubiyet ile büyük şok yaşadı. Sarı kırmızılılarda mağlubiyetin sancıları devam ederken, geçirdiği ağır sakatlığın ardından yeniden takıma dönen yıldız kaleci Muslerayla ilgili istatistik de dikkat çekti. 

Sarı-kırmızılı ekip ligde üst üste ikinci kez mağlup olurken bu maçlarda toplam 7 gol yedi. Opta istatistiklerine göre son iki Süper Lig maçında kalesine gelen 12 şutun 7''sinde gole engel olamayan Fernando Muslera, daha önce forma giydiği 11 maçta ağlarında 7 gol görmüştü. 

41 ŞUTTA 7 GOL YEMİŞTİ 

İki maçta kalesine gelen 12 şutun 7''sinde başarılı olamayan tecrübeli eldiven daha önceki 41 şutta 7 gol yemişti. Uruguaylı kaleci bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig''de toplam 13 maça çıktı ve kalesinde 14 gole engel olamadı.

 

İlgili Haberler