Garry Rodirgues transferi Suudi Arabistan’ı karıştırdı

Garry Rodirgues transferi Suudi Arabistan’ı karıştırdı
Fenerbahçe’nin Garry Rodrigues'i bedelsiz transfer etmesi ve maaşının yüzde 60’ının Al Ittihad tarafından karşılanması Suudi Arabistan’ı karıştırdı. Suudi kulübünün kamu fonlarını israf ettiği belirtilirken, yönetimin cezalandırılması çağrısı yapılıyor.

Garry Rodrigues’in Fenerbahçe’ye transferi sonrası Suudi Arabistan’da ortalık karıştı. Arap basınında yer alan haberde; Fenerbahçe’nin Garry Rodrigues’i bedelsiz kiraladığı yönündeki haberler üzerine Al Ittihad taraftarları, 7 ay önce 9 milyon euro bonservisle transfer edildiğini hatırlatarak tepki gösterdi. Çıkan haberlerde kulübün yönetiliş ve mali kaynaklarını harcama biçiminin felaket olduğu vurgulandı.

“KAMU FONLARI İSRAF EDİLDİ"

Federasyon Hukuk Danışmanı Khaled Al-Quawaiz, bu transferin kamu fonlarının israf edilmesi olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Al-Quawaiz, "Al İttihad, Rodrigues’i 10 milyon euroya, henüz 6 ay önce transfer etmişti. Şimdi bu oyuncuyu nasıl ücretsiz gönderirsiniz ve maaşının %60’ına yakın kısmını karşılarsınız! Bu şekildeki bir işlem açıkça kamu fonlarının israf edilmesidir. Bu kesinlikle yasal olarak uygun değildir ve resmi makamların, Al Ittihad Başkanı Enmar Al-Haili ve yönetiminin cezalandırması gerekmektedir." şeklinde konuştu.