Millet İttifakı'nın aday adayı kulislerden sızdı. Gazeteci Fatih Ergin'den canlı yayında flaş iddia

Millet İttifakı'nın aday adayı kulislerden sızdı. Gazeteci Fatih Ergin'den canlı yayında flaş iddia
Gazeteci yazar Fatih Ergin, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı hakkında CHP kulislerinden gündem yaratacak bilgiler aktardı...

Yeniçağ TV’deki 25. Saat programında Kübra Çelebi’ye açıklamalarda bulunan gazeteci yazar Fatih Ergin, muhalefet kulislerden son bilgileri açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir süredir yaptığı çıkışlarla adaylık sinyalini verdiğini aktaran Ergin, CHP kaynaklarından Kılıçdaroğlu’nun adaylık niyetini ve en azından aday seçeneklerinden biri olarak Millet İttifakı bileşenlerine de kendisini sunduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun aday olup seçilmesi durumunda CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa edeceği yönünde bir düşüncesinin olduğunu da aktaran Ergin sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Tabi bu kesin aday olacağı anlamına gelmiyor. Diğer ortakların da onay vermesi gerekecek, varsa başka isimler de mutlaka değerlendirilecek.

Siyasette 24 saat çok uzun bir zamandır ve dinamik bir süreçtir siyaset. O yüzden bu kararından başka bir isim lehine geri adım da atabilir.

Ancak kesin olarak söyleyeceğim şu, Kılıçdaroğlu şu an Millet İttifakı’nın aday adayıdır.”  

 

İlgili Haberler