Gazeteci Gürcanlı'dan Akşener'e yönelik sözlere tepki

Gazeteci Gürcanlı'dan Akşener'e yönelik sözlere tepki
Gazeteci Zeynep Gürcanlı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik Semih Yalçın tarafından söylenen sözlere tepki göstererek "Sizden ne milliyetçi olur ne de adam olur" sözlerini paylaştı.

Gazeteci Zeynep Gürcanlı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik yapılan ‘tehdit’ içerikli açıklamalara tepki gösterdi.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Zeynep Gürcanlı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin 4. olağanüstü kurultayında söylediği sözleri paylaşarak, “Akşener çok sert; “Sizin nereniz milliyetçi? 1 kişiye, 5 kişi saldıran haydutlardan, Siyasetçi yetiştireceğine, haydut yetiştiren zihniyetten, ne milliyetçi olur, ne de adam olur. Çözüm sunacağına, nefret saçanlardan, sokakta terör estirenlerden, ne milliyetçi olur, ne de adam olur” açıklamasında bulundu.

gurcanli.jpg

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kışkırtmalar sonucu olayların istenmeyen bir seyir izlemesinin, böyle giderse cereyan edebilecek tatsız vakaların ve bunların yol açacağı vahim gelişmelerin baş sorumlusu, kendisi olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.