Gazeteci İsmail Er paylaştı! 'Futbolda şike kumpası' davasının firari sanığı Rıdvan Dilmen’in avukatlığını yapmış

Gazeteci İsmail Er paylaştı! 'Futbolda şike kumpası' davasının firari sanığı Rıdvan Dilmen’in avukatlığını yapmış
FETÖ'nün firari mensuplarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Eyüpsultan’daki bir gaybubet evinde yakalanarak tutuklanan Cemalettin Mutlu’nun, Rıdvan Dilmen’in avukatlığını yaptığı öne sürüldü.

FETÖ''nün firari mensuplarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Eyüpsultan’daki bir gaybubet evine düzenlenen operasyonda yakalanan ve örgütün avukatlar yapılanmasında yer alan Cemalettin Mutlu ile kardeşi Veli Mutlu tutuklandı.

''Futbolda şike kumpası'' davasının firari sanığı da olan Cemalettin Mutlu''nun, FETÖ mensuplarınca gerçekleştirilen “Askeri Casusluk, Fuhuş ve Şantaj, Poyrazköy, Amirallere Suikast” gibi kumpas soruşturmalarında yer alan Mutlu Ekizoğlu, Nazmi Ardıç, Tufan Ergüder, Yurt Atayün ve Ömer Köse’nin de aralarında bulunduğu birçok emniyet mensubunun bir dönem avukatlığını yaptığı tespit edildi.

RIDVAN DİLMEN’İN DE AVUKATLIĞINI YAPMIŞ

Gelişmenin ardından gazeteci İsmail Er, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Dilmen’in NTV’de çalıştığı dönemde ‘FETÖ’cülükle suçladığı isimlerden bahsederken ismini verdiği İsmail Er, Dilmen’in şüpheli sıfatı ile verdiği ifadenin sorgulama tutanağını paylaştı.

Tutanakta, Dilmen’in avukatlığını Cemalettin Mutlu''nun üstlendiği görüldü.

İsmail Er, paylaşımında ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Aaa bak şen şu işe.Rıdvan Dilmen in firarı fetöcü Avukatı Cemalettin mutlu yakalanmış,fetö terör örgütü üyeliğinden tutuklanmıştır. Rıdvan Dilmen @ntvspor’dan herkese fetöcü diye bol keseden iftira atarken avukatla olan ilişkini de bir açıklasan da öğrensek. 4 gözle bekliyorum!”

Er, paylaşımının devamında ise Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Bakan Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, "İş ve spor dünyasında @tcbestepe adını kullarak rajon kesip insanlara iftira atanların gerçek yüzünü gösterdiğiniz ve bu insanların o dönemde beraber çalıştığı avukatlarını yakaladığınız için başta @tcbestepe, @TC_icisleri, @suleymansoylu ve @EmniyetGM teşekkür ederim” dedi.

İlgili Haberler