Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen’i isyan ettiren fatura! 4 kişilik aile ne yapar?

Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen’i isyan ettiren fatura! 4 kişilik aile ne yapar?
CNN Türk’ün ekran yüzü Gazeteci ve Ekonomist Cem Seymen, kendi evine gelen doğalgaz faturasını paylaştı. Seymen, "Evde minimum yanan kombiye bu fatura geliyorsa 4 kişilik aile ne yapar, nasıl öder?" yorumunu yaptı.

Ekonomik sıkıntılar birçok aileyi zor durumda bırakırken,  sıcaklıkların düşmesiyle birlikte doğalgaz tüketimi arttı. Soğuk havaların etkisini artırmasıyla birlikte doğalgaz tüketiminde günlük rekor kırıldı. Ayrıca faturalardaki yüksek vergilendirme ve gıdadan benzine, elektrikten doğalgaza gelen zamlar tartışılmaya devam ediyor.

Ünlü televizyoncu Cem Seymen, sosyal medyada hesabından kendi evine gelen 674 TL’lik doğalgaz faturasını paylaştı. Seymen, kişisel Twitter hesabından doğalgaz faturasını paylaşıp isyan etti.

"İnsan gibi yaşama hakkının gaspıdır bu doğalgaz faturası" diyen Seymen, "Doğalgaz fiyatları dünyada dibi görüyor. Evde minimum yanan kombiye bu fatura geliyorsa 4 kişilik aile ne yapar, nasıl öder? Bir marketten fiyatlar karşısında dehşete düşerek çıkıyoruz. Pahalılık akıl alır gibi değil" diye yazdı.

esb6-nhxmaqwvdu.jpgseymen-004.jpg