Yılmaz Özdil iktidarın Sedef Kabaş dosyasını açtı! Şok detayı paylaştı...

Yılmaz Özdil iktidarın Sedef Kabaş dosyasını açtı! Şok detayı paylaştı...
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Özdil, "Sedef Kabaş’tan bir kadın olarak sesini kesip oturmadığı için katmerli nefret ediyorlar" dedi.

Şok detayı paylaştı

TELE 1’de katıldığı televizyon programındaki konuşmalara ilişkin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

Cezaevine gönderilen Sedef Kabaş ile ilgili gazeteci Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Özdil, "Sedef Kabaş’tan bir kadın olarak sesini kesip oturmadığı için katmerli nefret ediyorlar, sevmedikleri erkeklere nispeten hoşgörüleri var ama özgür kadınlara asla tahammülleri yok.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU:

TELE 1''de katıldığı bir televizyon programındaki konuşmalara ilişkin "Cumhurbaşkanı''na hakaret" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, Sarıyer’deki evine giden polisler tarafından gözaltına alınmıştı.

Geceyi Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde geçiren Kabaş, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Kabaş savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Kabaş çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Sedef Kabaş, adliyedeki işlemlerin ardından Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

İlgili Haberler