Gazeteci Zafer Arapkirli AKP kongresi için günün yorumunu yaptı. Al sana turkuvaz tablo!..

Gazeteci Zafer Arapkirli AKP kongresi için günün yorumunu yaptı. Al sana turkuvaz tablo!..
Gazeteci Zafer Arapkirli, AKP’nin 7. Olağan Büyük Kongresinde ortaya çıkan görüntülere tepki gösterdi. Twitter hesabından kongredeki kalabalıktan bir kesit paylaşan Arapkirli, "Al sana TURKUVAZ TABLO!.." dedi.

AKP’nin 7. Olağan Büyük Kongresi salon içinde ve salon dışında toplanan büyük kalabalık nedeniyle tepkilere neden oldu.

Korona virüs salgını sürecinde maske-mesafe uyarısında bulunulurken böyle büyük bir kalabalığın Ankara’da toplanması sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Son dönemde korona vakalarındaki büyük artışa rağmen toplanan kalabalığın mesafe kurallarına dikkat etmemesini eleştiren bir isim de gazeteci Zafer Arapkirli oldu.

Twitter hesabından, AKP kongre salonundan bir görüntüyü paylaşan Arapkirli, fotoğrafa "Al sana TURKUVAZ TABLO!.." notunu düştü.

"ALAY ETMEYE UTANMIYOR MUSUNUZ?"

Öte yandan bir Twitter kullanıcısının paylaşımının altına "Izle @ZaferArapkirli bunlar ölümü bile asmışlar Allah sizede nasip etsin" yorumunda bulunmasına da sert çıktı.

"Kendinize yaptırıp milleti ölüme mahkum edip, sonra da böyle Twitter''da alay etmeye utanmıyor musunuz?" diyen Arapkirli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Allah bize de AŞIYI nasip etse... Kendinize yaptırıp milleti ölüme mahkum edip, sonra da böyle Twitter''da alay etmeye utanmıyor musunuz? Hiç mi yüzünüz kızarmıyor? HİÇ Mİ EDEP YOK SİZDE?"

 

İlgili Haberler