Gaziantep - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe, Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacak. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Sarı lacivertliler, 23 puan ve averajla 3. sırada bulunuyor. Karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta olduğu futbolseverler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe 7 eksikle Antep deplasmanında

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK ile karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

GAZİANTEP- FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGi KANALDA?

19 Aralık Cumartesi günü, Kalyon Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Gaziantep - Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE 7 EKSİK VAR

Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında 7 futbolcusundan faydalanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Jose Sosa, Tolga Ciğerci, Enner Valencia, Mauricio Lemos, Mbwana Samatta ve Diego Perotti, Gaziantep karşılaşmasında yer alamayacak.

KALEDE OYTUN OYNAYACAK

Karacabey Belediyespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Altay Bayındır cezası sebebiyle takımını yalnız bırakacak. Bayındır'ın kupada kırmızı kart görmesi nedeniyle Oytun, ligde oynama fırsatı yakalayacak.

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Gaziantep FK: GÜNAY, DJILOBODJI, KANABIYIK, TOSCA, MIRALLAS, MAXIM, OLKOWSKI, VETRIH, GÜRAY, KENAN, MUHAMMET

Fenerbahçe: OYTUN, SANGARE, SERDAR, TISSERAND, CANER, GUSTAVO, OZAN, MERT HAKAN, THIAM, PELKAS, CISSE

PELKAS VE OZAN CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile Dimitris Pelkas'ın 3'er sarı kartı bulunuyor.  Bu isimler, Gaziantep FK karşısında sarı kart görmesi durumunda Medipol Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.