Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında

Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında
Süper Lig'in ikinci haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Beşiktaş, Süper Lig''in 2. haftasında bugün Gaziantep FK''ya konuk olacak. Ligin ilk haftasında evinde oynadığı maçta Ç.Rizespor''u 3-0 mağlup eden Siyah Beyazlılar lige moralli başlarken, Kırmızı Siyahlı ekip, Karagümrük''e 3-2 mağlup oldu. Her iki takım mücadeleden 3 puanla ayrılmak istiyor.

Kalyon Stadı''ndaki karşılaşma saat 21.45''te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1''den naklen yayınlanacak.

Önemli bir eksiği bulunmayan Beşiktaş''ta yeni transferler Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Mert Günok kamp kadrosunda yer aldı.

GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11''LER:

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Djilobodji, Ulaş, Olkowski, Mendyl, Jefferson, Recep, Furkan, Dicko, Börven

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N’Sakala, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Kenan

ANTEP''TE 4 EKSİK 

Uzun bir aradan sonra seyircisiyle evinde buluşacak olan Gaziantep ekibinde, Kana Bıyık ve Maxim sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyecek. Sagal ise sarı kart cezası nedeniyle kadroda yok. İsimleri açıklanmayan iki oyuncunun da testleri pozitif.

DEPLASMANDAKİ İKİ MAÇTA MAĞLUP OLDU

Beşiktaş, Süper Lig''de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep''e deplasmandaki iki maçta da mağlup oldu.

2019-2020''de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep, ilk sezonunda Beşiktaş''ı 3-2 yendi. Beşiktaş, geçen sezonki deplasman karşılaşmasında ise rakibine 3-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, evindeki karşılaşmalarda Gaziantep''i 2019-2020''de 3-0 yenerken, geçen sezon ise rakibine 2-1 üstünlük kurdu.