Gaziantep Üniversitesi 52 personel alacak

Gaziantep Üniversitesi 52 personel alacak
Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 52 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 6 Temmuz 2022 olarak duyuruldu.

Resmi Gazete''de Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü''nden yapılan açıklamada, "Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. ilan edilen kadrolara müracaat eden adayların başvurularının Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ve (http://www.gantep.edu.tr) adresindeki "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesine'''' uygun olması gerekmektedir. Bu kriterlere uygun olmayan başvurular kabul edilmeyecektir." denildi. 

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrolarına Başvuruda istenen Belgeler:

1- Adayın başvuracağı Fakülte/Meslek Yüksekokulu/Yüksekokulu''nu, kişisel yazışma adresini ve telefon numaralarını belirten dilekçe (Dilekçe örneğimiz http://pdb.gantep.edu.tr adresinde yer almaktadır.

2- Özgeçmiş

3- Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu gösteren belge

4- Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora mezuniyet belgesi (Yurtdışından alınan diplomaların ise denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. e-Devlet''ten alınan karekodlu ve barkod numaralı olan Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet ve Öğrenci Belgeleri / Noter Onaylı veya Resmi Kurum Onaylı Mezuniyet Belgeleri de kabul edilecektir.)

5- İlanda belirtilen Mezuniyet şartına ilişkin Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrenci belgesi ve transkript belgelerinin onaylı örnekleri,

6- ALES Belgesi, Yabancı Dil Belgesi (Yabancı Dil şartı olan birimlere başvuran adaylardan)

7- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

8- Fotoğraf (1 adet)

9- Onaylı Hizmet/Tecrübe Belgesi (Önemli Notlar kısmında ayrıntıları yer almaktadır.)

10- Adli Sicil Kaydı