Gaziatep'te sadaka kutusunu çaldılar

Gaziatep'te sadaka kutusunu çaldılar
Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki bir kuruyemişçide meydana gelen olayda, sadaka kutusunun çalınma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziatep'te sadaka kutusunu çaldılar

Gaziantep''in İslahiye ilçesinde Ramazan ayında pes dedirten bir olay yaşandı. Hırsızlar bu sefer, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanan sadaka kutusunu hedeflerine aldı. 

DHA''da yer alan habere göre Olay, geçen perşembe günü Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Şehmuz Polat''ın işlettiği kuruyemiş dükkanına gelen bir kişi, Polat''ın komşu dükkanda bulunmasını firsat bilerek, para kasasının üzerindeki sadaka kutusunu poşete koyup çaldı. İş yerine geldiğinde bağış kutusunun yerinde olmadığını gören Polat, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Kayıtlarda, komşusunun yanında olduğu sırada bir kişinin gelerek sadaka kutusunu çalarak uzaklaştığını gören Şehmuz Polat, polise şikayette bulundu. İhbarla olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceledi ve sadaka kutusunu çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Sadaka kutusunun çalınması ile şoke olduğunu anlatan Şehmuz Polat, kutuda yapımı devam eden cami için topladıkları 200 liranın bulunduğunu söyledi.