Boya ustasına sokak ortasında taciz dayağı

Boya ustasına sokak ortasında taciz dayağı
Gaziosmanpaşa'da bir evi boyamaya giden boya ustası, evini boyadığı kadının cep telefonuna cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Kadının eşinin durumu fark etmesi üzerine sokak ortasında dövülen adam hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, Bağcılar''da bir boya ustası evini boyadığı kadının cep telefonuna cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Kadının mesajları eşine göstererek, taciz edildiğini söylemesi üzerine duruma öfkelenen adam çılgına döndü.  

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE BOYACIYI ARAMAYA BAŞLADI

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi''nde boyacıyı bulan adam ve arkadaşları, boya ustasını sokak ortasında dövdü. Aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle ağır yaralanan boya ustası, ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

''''TAKİP EDİP SIKIŞTIRMIŞLAR''''

Mahalle sakini Tamer Engin olaya ilişkin, ''''Takibe almışlar, kovalamışlar ve burada yakalamışlar. Çok kötü şekilde dövmüşler. Ambulansla hastaneye kaldırıldı'''' diye konuştu. Mahalle esnafı Yüksel Yıldız ise, ''''Boya yapmak için gittiği evdeki kadını taciz etmiş, burada yakalayıp, dövdüler. Biz ne hale geldik böyle. Evine iş için çağırdığın kişi eşini taciz ediyor. Böyle şey olur mu?" sözlerini kullandı.

Kaynak: DHA