Gelecek göklerde ve eğitimde

Gelecek göklerde ve eğitimde
Anaokulundan, Havacılık Lisesine uzanan eğitim kurumlarına sahip olan “Dolmabahçe Okulları” eğitimde iddialı olduğunu gösterdi.

20 bin metrekarelik kampüste öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kurgulanmış olan okulda 8 farklı atölye bulunuyor. Öğrencilere akıl oyunları, robotik –kodlama, resim, seramik, fen, drama, müzik, bilişim teknolojileri branşlarında eğitim veriliyor.

İNGİLİZCE''NİN YANINDA İKİNCİ YABANCI DİL
Akademik derslerimiz ve atölye derslerimizin yanında yabancı dil eğitiminde, öğrenciler haftalık 20 saatlik eğitim alıyorlar. İngilizce’nin yanında Almanca, İspanyolca ve Rusça seçmeli dersler ikinci yabancı dil olarak okutuluyor.7. Sınıftan itibaren öğrencilere LGS hazırlık programı uygulanıyor. 9. Sınıftan itibaren başlatılan üniversite hazırlık programı ile öğrenciler disiplinli ve bilinçli bir çalışma temposunun içinde üniversiteye hazırlanıyor.

PİLOTLAR VE TEKNİSYENLER YETİŞİYOR
Türkiye’ deki en büyük özel havacılık lisesinde, A1 Tanınan Okul Sertifikası ile farklı bir dünyanın kapıları öğrencilere açılıyor. Öğrenciler SHGM onaylı tesislerde pilot, uçak bakım teknisyeni ve kabin memuru olarak yetişiyor. Ayrıca üniversite girişte ek kontenjan imkânı kazanıyorlar.