Bruno Henrique'de işlem tamam

Bruno Henrique'de işlem tamam
Teknik direktör Jorge Jesus'la anlaşmaya varan Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı lacivertli ekip, Flamengo'nun kanat oyuncusu Bruno Henrique ile büyük oranda söz kesti.

YENİÇAĞ SPOR SERVİSİ

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için Jorge Jesus önderliğinde hamlelerini yapmaya başlayan Fenerbahçe''de ilk hedef 31 yaşındaki Bruno Henrique oldu.

Portekizli hocanın eski öğrencisi olan Flamengolu yıldız, sarı lacivertli formayı giymeye oldukça istekli... Jorge Jesus''un olduğu bir takımda çalışmak isteyen ve Avrupa''ya geri dönmeyi arzulayan Henrique, Fenerbahçe''ye yeşil ışık yaktı.

20 MAÇTA 3 GOL, 5 ASİST

Oyuncuyla ilgili temaslar hız kazanırken, anlaşmanın çok yakın olduğu ve Jorge Jesus''un ilk hamlesinin büyük oranda başarıyla sonuçlanacağı öğrenildi.

2021-2022 sezonunda 20 maça çıkan Bruno Henrique, 3 gol ve 5 asistlik katkı verdi.

''EN HIZLI FUTBOLCU'' OLMUŞTU

Bruno Henrique, 2019 yılında Flamengo''nun Libertadores Kupası çeyrek final maçında konuğu Internacional’i 2-0 yendiği maçta 38 kilometre hıza ulaşmıştı.

Sambacı 38 kilometre hıza ulaşarak, Real Madrid''in Galli forveti Gareth Bale''in 36.9 kilometrelik hız rekorunu tarihe gömmüştü.

İLK AVRUPA MACERASI POZİTİF DEĞİLDİ

Henrique, 2016-2017 sezonunda yaşadığı ilk kez ülkesi dışına çıkmış ve Avrupa''ya gelerek Wolfsburg forması giymişti. Ancak bu macerası hayal kırıklığı olan Henrique, daha sonra ülkesine dönmüştü.

Transferin önümüzdeki birkaç gün içerisinde netleşeceği ifade edildi.

İlgili Haberler