Gelecek ve Demokrat Parti'den İYİ Parti'ye yeni katılımlar

Gelecek ve Demokrat Parti'den İYİ Parti'ye yeni katılımlar
Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Ersan yönetimi ile birlikte İYİ Parti’ye geçti. Öte yandan Gelecek Partili İl Başkan Murat Korkmaz da yönetimi ile birlikte İYİ Parti’ye katılacak.

İYİ Parti'ye yeni katılımlar gerçekleşti. Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Ersan, yönetimi ile birlikte İYİ Parti'ye katılırken, Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz ve yönetimi İYİ Parti’ye geçiş yapacağı duyuruldu.

Yaklaşık iki yıldır Demokrat Parti İl Başkanlığını yürüten ve Tolga Ersan, yönetimi ile birlikte İl Başkanlığında düzenlenen törenle İyi Parti il teşkilatına katıldılar. Törende konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu; “İYİ Parti kurulduğu günden bugüne kadar devamlı ivmesi yükselen bir siyasi partidir. Birçok iftira ve haksızlıklara maruz kaldık. Buna rağmen milletimiz destek verdi. Mecliste grubu bulunan bir siyasi parti haline geldik. Siyaset uzun soluklu bir süreçtir. İnşallah bundan sonraki süreçte ben İYİ Partimizin çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye’nin parlayan yıldızı İyi Parti olacaktır. Birçok büyükşehir, il, ilçe, belde belediyelerini alacağımıza inanıyorum. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başarılmayacak hiçbir seçim olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar partimize destek vermiş dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

HEP BERABER BU MÜCADELEYİ BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ

“Bugün Demokrat Parti İl Başkanımız Tolga Ersan da gerçekten bugüne kadar Kırıkkale’de güzel işlere imza atmaktadır. Tolga Başkanımızın yönetimi ile birlikte İyi Partimize geçmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Hep beraber bu mücadeleyi birlikte yürüteceğiz. Ben Tolga Başkanımızın partimize büyük bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Kendisi ülke meselelerine çok duyarlı olduğunu biliyorum. Kırıkkale’mizin siyasetçilerinin artık konuşmaya ihtiyacı var. Artık Kırıkkale’mizde yerel yönetimler ve genel iktidar noktasında o kadar büyük sorunlar var ki, bu problemleri çözecek siyasetçilere ihtiyacımız vardır. Tolga başkanımızla birlikte büyüm başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Partimizin kapısı herkese açık.” dedi.

İLK SEÇİMLERDE DE ÇOK ÜSTÜN BİR BAŞARIYA KAVUŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

2 yıla yakın Demokrat Parti İl Başkanlığını yürüttüğünü ifade eden Tolga Ersan; “Başarılı olduğumuz bir genel seçim geçirdik. Genel Seçim sürecinde Yavuz Kuzucu başkanımla samimi olma şansı bulduk. Bu süreçte beraber seçim çalışmasını yürütürken istişarelerde bulunduk. Siyasetimizi İyi parti ailesinde devam ettirme kararı aldık. Bugün bize gönlünüzü açtığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Artık doğruyu söyleyeceğiz. Korkmadan söyleyeceğiz. Garibin, gurebanın, emeklinin hakkını biz savunacağız. Allah izin verirse Genel Başkanımız Meral Akşener riyasetinde de Kırıkkale il yönetimi olarak ilk seçimlerde de çok üstün bir başarıya kavuşacağımıza inanıyorum. Bugün İYİ Parti ailesi ile beraber olmaktan dolayı çok mutluyum, hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI DA İYİ PARTİ'YE KATILACAK

Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz ve yönetimi İYİ Parti’ye geçiş yapacak. Korkmaz ve yönetimine İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu rozetlerini takacak.

YÖNETİMİYLE BİRLİKTE GEÇECEK

14-28 Mayıs seçimleri kapsamında Gelecek Partisi olarak Millet İttifakı çatısı altında çalışmalarını yürüten Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Korkmaz ve yönetimi İYİ Parti’ye geçme kararı aldı. Korkmaz ve yönetimine İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu rozetlerini takacak. Gazetekale’ye özel açıklamalarda bulunan Korkmaz, bundan sonraki siyasi çalışmaları İYİ Parti çatısı altında yürüteceklerini ifade etti. Korkmaz, aldıkları bu kararın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

İlgili Haberler