Genç kadın sevgililerini açıkladı herkes kaçacak delik aradı. Kiminin dili tutuldu, kimi bayıldı

Genç kadın sevgililerini açıkladı herkes kaçacak delik aradı. Kiminin dili tutuldu, kimi bayıldı
32 yaşındaki Amethyst Realm isimli kadın, yıllardır 10'dan fazla hayaletle ilişkiye girdiğini açıkladı. Bunu duyanlardan bazıları bayıldı, kiminin dili tutuldu. Realm ancak iki yıl önce hayatının aşkı olduğuna inandığı hayalet Ray ile tanıştığını söyledi. Hayalet nişanlısının kötü alışkanlıkları olduğunu söyleyen genç kadın onu evini adaçayıyla temizleyerek evden attığını belirtti.

Haberlercom'un haberine göre, hayaletlerin varlığı aslında hala bir tartışma konusu. Pek çok kişi onların varlığına inanıp, onlarla iletişim kurduğunu söylerken birçok insan ise onların varlığını reddediyor. Bristol'de yaşayan 32 yaşındaki Amethyst Realm, yıllardır 10'dan fazla hayaletle ilişkiye girdiğini ancak iki yıl önce hayatının aşkı olduğuna inandığı hayalet Ray ile tanıştığını söylüyor.

Amethyst Realm, ilk olarak 2007 yılında katıldığı bir TV programıyla ismini duyurmuştu. O dönem onlarca hayaletle ilişkiye girdiğini söyleyen Realm, "hayatının aşkı olan hayaleti" bulmak istediğini söylüyordu.
Realm, bir varlığı ilk olarak 90'lı yıllarının sonunda hissetmiş. Nişanlısıyla taşındığı evde, varlığı Amethyst Realm hissettiği varlıkla ilişkiye girdi. Hatta o dönemki nişanlısı bu tip bir durumu öğrendiğinde ise ayrıldılar. Amethyst ise özel hayatına hayaletlerle devam etti.

Nitekim hayatının aşkını arayan Amethyst Realm, 2018 yılında Avustralya'ya yaptığı bir seyahatte Ray adlı bir ruhla tanıştı. Ray Amethyst'in hayatının aşkıydı.

HİSLERİYLE İLETİŞİM KURDU

Amethyst Realm tanışma anlarını şu şekilde anlattı; "Bir gün çalıların arasında yürüyüp, doğanın tadını çıkarırken, birdenbire inanılmaz bir enerji hissettim. Bir sevgilinin geldiğini biliyordum." Amethyst, Ray ile kelimeler yerine 'enerji, duygu ve hisler' aracılığıyla iletişim kurdu.

İlişkileri güzel gidiyordu, hatta çift nişanlanmıştı ve Somerset'teki Wookey Hole mağaralarında evlenmeyi planlıyorlardı. Hem Amethyst'in ailesinin hem de Ray'in ailesinin bu konuda bilgisi vardı ve destekliyorlardı.

Çılgınca ama bir bebek yapmayı bile planlıyorlardı. Ancak tüm durum, çiftin birlikte gittiği Tayland tatilinin ardından Ray'in değişmesiyle alt üst oldu Amethyst'e göre Ray döndüğünde farklı davranıyordu.

Amethyst Realm, Ray'in "kötü bir grup ruhun içine katıldığını" ve partiler yaptığını hatta uyuşturucu kullandığını öne sürdü. "Daha önce ruhlarla hiç olumsuz deneyimler yaşamadım, ama bu oldukça korkutucuydu" diyen Amethyst sözlerini şöyle sürdürdü; "Biri beni takip ediyordu ve diğeri sürekli kötü bir koku bırakıyordu, bir şeyler hareket ediyordu." 

Amethst Realm Ray'in eve kötü ruhları çektiğini de düşünüyordu. İlişkilerini bitirmeye istekli olmayan Amethyst, Ray'le konuşmaya çalıştı ancak kendini değiştiremeyeceğini gördüğü için onu bir adaçayı temizliği ile evinden attı.

Amethyst Realm kadın hem kendi ailesinin hem de Ray'in ailesinin düğünün iptal olmasından dolayı oldukça üzgün olduklarını söyledi. Öte yandan "Şu anda dürüst olmak gerekirse özgür ve bekarım" dedi. Kalbinin kapılarını kapatmayan Amethyst,"Eminim sonunda bir başkasına hazır olacağım. Şu an özgür ve bekar olduğum için mutluyum" şeklinde konuştu.

yenicag-cin-9.jpgyenicag-cin-8.jpgyenicag-cin-7.jpgyenicag-cin-6.jpgyenicag-cin-5.jpgyenicag-cin-4.jpgyenicag-cin-3.jpgyenicag-cin-2.jpgyenicag-cin-1.jpg