Tolunay Kafkas'a tepki yağıyor. U 17 Milli Takıma birçok yıldız adayını çağırmadı. Gurbetçileri davet etti

Tolunay Kafkas'a tepki yağıyor. U 17 Milli Takıma birçok yıldız adayını çağırmadı. Gurbetçileri davet etti
Futbolseverler, U17 Milli Takımı'nın 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na çıkmasında büyük rol oynayan futbolcuların kadroda yer almaması nedeniyle Tolunay Kafkas'a tepki gösterdi.

U17 Milli Takımımızın 16 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında İsrail''de düzenlenecek UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Finalleri aday kadrosu açıklandı. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas sosyal medyada yine gündem oldu. U17 Milli Takımı''ndaki bazı yıldızların kadroya alınmaması Türk futbolseverler tarafından tepkiyle karşılandı. Aldığı kararlarla zaman zaman eleştirilen Tolunay Kafkas, taraftarlarca bir kez daha hedef tahtasına kondu.

TEPKİ BÜYÜYOR

Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas''ın kaptan Furkan Yöntem, takımın en golcü isimlerinden Semih Kılıçsoy ve Galatasaray''ın çok şey beklediği Emirhan Kayar''ı kadroya almaması büyük tepki çekti. Tolunay Kafkas''ın U17 Milli Takımı''nın Avrupa Şampiyonası''na gitmesinde büyük rol oynayan bu isimleri kadroya dahil etmeyip birçok Alman gurbetçi genci kadroya alması göze çarptı.

Futbolseverler, zaman zaman aldığı kararlarla büyük eleştirilere maruz kalan Tolunay Kafkas''a sosyal medyada bir kez daha tepki yağdırdı.

KAPTANI BİLE TAKIMA ALMADI

Fanatik''in haberine göre 17 yaş grubunun tüm milli maçlarında görev yapan, takım kaptanlığını üstlenen ve hem tecrübesi hem de oynadığı futbolla parmak ısırtan Altınordu''lu orta saha Furkan Yöntem''in isminin yazmadığı listede skandal sadece bununla kalmadı.

Golleriyle milli takımımızı sırtalayan Kılıçsoy da yok

Formasını giydiği milli takımın her kademesinde (U14: 2 maç, 2 gol, U15: 6 maç, 5 gol) golcülüğüyle Kırmızı-Beyazlılar''ı sırtlayan, son olarak da Avrupa Şampiyonası Elemeleri''nde 6 maçta 4 gol, 1 asist, 7 hazırlık karşılaşmasında da 5 kez ağları sarsan, Beşiktaş U19''da da 16 yaşında olmasına rağmen 10 golle yıldızlaşan, eleme maçlarının hepsinde kadroda olan Semih Kılıçsoy''un da milli takıma çağrılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

YILDIZ ADAYI DA YOK!

İki isimle birlikte; Galatasaray U19''da süre alan, U17 Milli Takımı''nda da 13 maça çıkan ve kendi yaş grubunda büyük bir potansiyel olarak görülen Emirhan Kayar''ın da listede olmaması dikkat çekti.

U17 Milli Takımı''nın Avrupa Şampiyonası''ndaki maç programı şöyle:

17.05.2022

20.00 Türkiye - İspanya (Ness Ziona Municipal)

20.05.2022

14.30 Türkiye - Sırbistan (Haberfeld Stadium)

23.05.2022

17.30 Türkiye - Belçika (Ness Ziona Municipal)

İlgili Haberler