Genco Ecer kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor

Genco Ecer kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor
İrem Derici yeni sevgilisi Genco Ecer ile el ele görüntülenince magazinseverler Genco Ecer kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında gibi soruları merak eder oldu?..

İrem Derici sevgilisi Genco Ecer kimdir, el ele Akaretler'de bir mekandan çıkarken görüntülenince şarkıcının hayranları Genco Ecer hakkında detaylı bilgi almak istedi. Birlikteliklerini ortak arkadaşların vesilesi ile başladığını söyleyen çift kameralar karşısında bir hayli utandı. Genco Ecer, İrem Derici hakkında "İrem’e şarkı yapmak çok isterim. Benim şarkımı okumasını isterim. Daha önce İrem’i takip ediyordum ama ondan önce hoşlanıyordum diyemem. Konuştukça hoşlandım" dedi. İlişkilerinin daha yeni olduğunu ifade eden İrem Derici, “Evlilik ve nişan soruları klişe, hayırlısı bakalım" şeklinde cevap verdi.

eee-003.jpg

GENCO ECER KİMDİR

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Genco Ecer'i yakından tanıyalım;

Genco Ecer (13 Aralık 1985, Ankara), Kıbrıs Türkü şarkıcıdır. Annesi Ankaralı, babası ise Kıbrıs Türkü olan Ecer Ankara'da doğdu. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yerleşti. Ecer, U Dönüşü, Yalvarırım ve Vur olmak üzere 3 tane albüme sahiptir. 

2011 yılından bu yana Emre Karabacak ile evli olan, iki çocuk annesi Irmak Ünal'ın üç aydır genç popçu Genco Ecer ile gizli ilişki yaşadığı konuşuluyordu.