Gişe memuru filminin konusu nedir. Gişe Memuru filminin oyuncuları kimler

Gişe memuru filminin konusu nedir. Gişe Memuru filminin oyuncuları kimler
Gişe memuru filmi dün akşam televizyon ekranlarında bir kez daha izleyici ile buluştu. Gişe Memuru filmi, izleyiciyle buluşmasının ardından tekrar gündeme geldi. Gişe Memuru filminin tüm detayları…

Gişe Memuru filmi dram ve fantastik türünde yapımdır. 2010 yılında çıkış yapan projenin oyuncu kadrosu ve konusu merakla sorgulanıyor. Sinema salonlarında büyük ilgi gören film, televizyon ekranlarında da sevilerek bir kez daha izlendi. İşte Gişe Memuru filmi oyuncu kadrosu ve konusu…

GİŞE MEMURU FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kenan (Serkan Ercan); insanlarla ilgilenmekten çok hayal dünyasına dalan, babası ile aynı evde oturan sessiz sakin bir gişe memurudur. Tavşancık gişeler bölgesinde gişe memurluğu yapmaktadır.

Kenan''ın çocukken annesini kaybetmesinin ardından babası ile arası ciddi bir şekilde bozulur. Otomatikleştiği gişesinde, hayal ve gerçek arasındaki çizgi daha da belirsizleşmeye başlar. Kenan''ın ev, servis ve gişe arasında sıkışıp kalmış hayatı yeni atanacağı gişelerde değişecektir.

GİŞE MEMURU FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Serkan Ercan-Kenan

Zafer Diper-Kenanın babası Hakkı

Nergis Öztürk-Nurgül

Büşra Pekin-Nevra

Nadir Sarıbacak-Hüseyin

Ruhi Sarı-Cengiz

Sermet Yeşil-Artun

Mustafa Can Poyraz-Remzi

Nur Fettahoğlu-Kadın

Tarık Şerbetçioğlu-İşletme Şefi

Enes Mazak-İbrahim

Mustafa Cankılıç-İlhan

İskender Bağcılar-Kemalettin

Erkan Avcı

Adem Yavuz Özata

Tolga Yeter-Mustafa

Faruk Karaçay-Erol

Türkü Turan

GİŞE MEMURU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri 18 günde tamamlanan Kelebekler, yönetmen Tolga Karaçelik''in ilk filmi Gişe Memuru''nda da bahsedilen Milas''taki Hasanlar Köyü''nde çekildi.