Gizli tehlike Polat Cebeci'nin hafızasını sildi. Rüya gibiydi diyerek açıkladı

Gizli tehlike Polat Cebeci'nin hafızasını sildi. Rüya gibiydi diyerek açıkladı
İstanbul Sultangazi'de yoğun kar yağışlarının ardından buz tutan yolda kayarken yüz üstü düşen 17 yaşındaki genç hafızasını kaybetti. Olaya dair bir şey hatırlamadığını ifade eden Polat Cebeci, "Rüyadan uyanmış gibiyim. O günü ve ondan önceki günü hatırlamıyorum." diye konuştu. Cebeci'nin düşme anları ve sonrası ise kameralara anbean yansıdı.

DHA'da yer alan habere göre, İstanbul'da yoğun kar yağışlarının ardından bazı yollarda buzlanma meydana geldi. Vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşarken İstanbul Sultangazi'de 17 yaşındaki Polat Cebeci buzlu yolda yüz üstü düşerek hafızasını kaybetti.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Evinin yakınındaki buz tutan yokuşta kaymaya çıkan Cebeci, yüz üstü düştü. Düşmenin etkisiyle alnını ve burnunu yere vuran kanlar içinde kalan Cebeci,  ambulansla hastaneye götürüldü. Hafıza kaybı yaşayan Cebeci'nin düşme anları ve sonrası arkadaşlarının çektiği cep telefonu kamerasına yansıdı.

b1dc1da0e506723a592a36ed5f301970.jpg

"HAFIZAMI KAYBETTİM GALİBA"

Görüntülerde Cebeci yolda birkaç kez düşüyor. Burnundan akan kanı silmeye çalışırken  arkadaşlarına " Neredeyim ben. Kalkmak istiyorum ben. Hafızamı kaybettim galiba. Buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Bayıldım mı?" gibi sorular soruyor.

84ef34c482f7c79325c9ed27a25dcc19.jpg

"RÜYADAN UYANMIŞ GİBİYİM"

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için giden Polat Cebeci, o anlarla ilgili olarak, "Arkadaşlarımın çektiği videolar var. Birkaç defa kaydıktan sonra yüz üstü düşmüşüm. Pazartesi günü düşmüşüm ama ben en son cumartesi gününü hatırlıyorum. Ondan sonrası rüya gibi geliyor.  Sürekli 'Bana ne oldu?' diye soruyorum. Sonra unutup tekrar aynı soruları soruyorum. Doktorlar ne söyledi ne sordu hiç hatırlamıyorum. Hastanedeki anılar bende yok. Rüyadan uyanmış gibiyim, o günü ve ondan önceki günü hatırlamıyorum. Bilgiler var ama o iki günü hatırlamıyorum." diye konuştu.

b3f903a9c54f7dc22e86ea03c9f6d0df.jpg

"DİKKATLİ OLUN"

Herkese uyarılarda da bulunan Cebeci, "Buzda ayakkabınızla kaymayın. Düşerseniz daha kötü şeyler de başınıza gelebilir. Karın, kışın tadını da dikkatli çıkarın" dedi.

58ea7ea39886cc1c5ea6792f2482843c.jpg