Göztepe-Fenerbahçe: 2-2 (Maçın özeti)

Göztepe-Fenerbahçe: 2-2 (Maçın özeti)
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerde Gustavo kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Göztepe kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Müthiş bir heyecana sahne olan mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe, daha maça başlamadan sakatlık şokuyla sarsıldı. Isınma bölümünde sakatlanan Hasan Ali Kaldırım, ilk 11’den çıkarılarak, Deniz Türüç kadroya alındı.

Maçın henüz 7. Dakikasında Göztepe,  Castro ile gol perdesini açtı ve 1-0 öne geçti.  

Dakikalar 44’ü gösterdiğinde ise Serdar Aziz'in golüyle skor 1-1 oldu ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

57'de VAR ile Göztepe penaltı kazandı, Alpaslan penaltıyı kaçırdı, 58'de dönen topta hızlı hücumda Moses topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe 2-1 öne geçti.Ancak gol Altay'ın penaltıda önde olduğu tespit edilince iptal edildi.

63'de Alpaslan yine beyaz noktaya geldi ancak bu kez top ağlara gitti. 68'de Gary Rodrigues, Muriqi'nin asistinde topu ağlara gönderdi ve 2-2’lik beraberlik geldi.

Maçın 87. dakikasında ise Ozan'ın kafası direkten döndü! 57 ve 90+1'de Gustavo iki sarı kart gördü ve oyundan atıldı ve Fenerbahçe maçı 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Göztepe ile Fenerbaçe 2-2 berabere kaldı.