Gülümse Yeter 18. yeni bölümde Sarp Yasemin'e evlenme teklifi ediyor

Gülümse Yeter 18. yeni bölümde Sarp Yasemin'e evlenme teklifi ediyor
Show Tv'nin komedi dizisi Gülümse Yeter, yeni bölümüyle izleyenlere yine eğlenceli anlar yaşatacak. Dizinin 18. yeni bölümünde Sarp Yasemin'e evlilik teklifi eder. Gülümse Yeter 18. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Show Tv'de.

Her hafta izleyenlere kahkaha tufanı yaşatan dizi Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Sarp’ın evlilik teklifine evet diyen Yasemin mutluluktan havalara uçar. Ailelerine açıklamak için sabırsızlanan Yasemin ve Sarp bir yandan da onay alıp alamayacakları konusunda endişelenirler. Bu sırada Yasemin kendini Ayten’e sevdirme yolları ararken hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Alara, kafasını karıştırır. Yasemin’i ikna etmeye çalışan Cem, çareyi geçmişi düzeltmeye çalışmakta arar. Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır. Neriman’ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır.

Oyuncu kadrosu ve eğlenceli sahneleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gülümse Yeter 18. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Show Tv'de.