Gündeş'in imdadına AKP yetişti

Gündeş'in imdadına AKP yetişti
Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'e verdiği tarihi yalılarda kanuna aykırı yapılan değişiklikler sonucu açılan davada Gündeş'in, hapsi istenirken AKP'nin getirdiği imar affı paketiyle davanın düşeceği iddia edildi.

Gazete Baykuş'tan Murat Türk'ün haberine göre, Beykoz Kanlıca’daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Gündeş’in avukatı, ‘Başbakanımızın son açıklamalarından anlaşıldığı üzere imar affı çıkması an meselesidir. Buna yalıların da dahil edileceği belirtilmiştir. Bu değişiklik durumunda zaten iddialar asılsız kalacaktır’ dedi.

Beykoz Kanlıca’daki yalıda kanuna aykırı işlemler yaptığı için hapsi istenen Ebru Gündeş’in imdadına da AKP yetişti.

Rıza Sarraf’ın savcılık sorgusunda davaya konu işlemlerden Ebru Gündeş’in haberinin olmadığını söylediğini belirten Gündeş’in avukatı Begüm Can Güven, “Sunmuş olduğumuz gazete haberinden ve başbakanımızın son açıklamalarından anlaşıldığı üzere imar affı çıkması an meselesidir. Buna yalıların da dahil edileceği belirtilmiştir. Bu değişiklik durumunda zaten iddialar asılsız kalacaktır” dedi.

İlgili Haberler