Güntekin Onay'dan Fenerbahçelileri kızdıran sözler

Güntekin Onay'dan Fenerbahçelileri kızdıran sözler
Süper Lig'in 22.haftasında dün oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından yapılan programda Güntekin Onay'ın sözleri Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Erol Bulut, yayıncı kuruluş beIN Sports'a karşı Fenerbahçe'nin tavrını sürdürürken, Güntekin Onay ise bunun üzerine, Bulut'un açıklamalarını "çarpıcı" olarak değerlendirdi.

Oda TV'de yer alan habere göre, Süper Lig'de Fenerbahçe, 22. hafta maçında Çaykur Rizespor'la karşılaştığı maç öncesinde Erol Bulut yayıncı kuruluşa tepkili konuştu.

Ardından yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay'ın söylediği sözler ise taraftarlar tarafından tepki çekti.

"YAYINCI KURULUŞLA İLGİLİ AYNI TUTUM BİZDE DEVAM EDECEK"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Erol Bulut, yayıncı kuruluş beIN Sports'a karşı Fenerbahçe'nin tavrını sürdürdü. Bulut, “Tutumumuz Fenerbahçe olarak yine değişmedi, aynı tutum yine bizde devam edecek yayıncı kuruluşla ilgili. Değişmediği sürece zaten bizim de tavrımız değişmeyecek. Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"EROL BULUT’UN ÇARPICI AÇIKLAMALARINI DİNLEDİK"

Spor spikeri Güntekin Onay ise bunun üzerine, Bulut'un açıklamalarını "çarpıcı" olarak değerlendirdi ve tepki çekti. Onay, “Erol Bulut’un çarpıcı açıklamalarını dinledik, Sumudica’yı izleyelim şimdi” dedi.

EROL BULUT MAÇ SONU KONUŞTU

beIN Sports'a konuşan Erol Bulut, "Maçla ilgili çok fazla şey söylemeyeceğim. Maç öncesinde konuştuğumda stüdyodan iyi şeyler gelmemiş. Böyle devam ederse iyi şeyler olmayacak. Bir değişim gösterilmeli. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

GÜNTEKİN ONAY CEVAP VERDİ

Güntekin Onay ise bu sözler üzerine, "Bu tepki devam ediyor, bunun kime ne faydası var? Herkes Fenerbahçe teknik direktörünü maç öncesi ve sonrası dinlemek istiyor. Bizi cezalandırmıyor ki, Fenerbahçe taraftarını ve spor kamuoyunu cezalandırmış oluyor. Eğer bizim bilmediğimiz başka bir şey varsa bilelim Karagümrük maçındaki talihsiz olayın dışında" dedi.

NE OLMUŞTU

Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçında ekrana yansıyan seslerde, Sarı-Lacivertli takımın aleyhine tezahüratların yer alması gerekçesiyle yayıncı kuruluş beIN Sports’a tepki göstermişti. 

Fenerbahçe Ankaragücü'nü ağırladığı karşılaşma sırasında da, Ülker Stadı'nın reklam panolarında Beinsports'un logosunu andıracak şekilde mor ve beyaz renklerden oluşan bir görselle “Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz” sözleri kullanılmıştı.

Buna karşılık yayıncı kuruluş da Fenerbahçe'nin maç sonu röportajlarını da Fenerbahçeli futbolcuların üzerine giydikleri tişörtler nedeniyle yayınlamamıştı

Twitter'da ise Fenerbahçeli taraftarlar Güntekin Onay'a tepki gösterdi. En doğal hakları olan protesto yapmalarıyla bile dalga geçildiğini ifade eden taraftarlar, #HaddiniBilGüntekin etiketi açtı.

İŞTE O TEPKİLER:

tepki1-006.jpg

tepki2-006.jpgtepki3-005.jpgtepki4-005.jpg112-006.png