Habertürk TV'de flaş ayrılık kararı. Hangi deneyimli muhabir veda etti

Habertürk TV'de flaş ayrılık kararı. Hangi deneyimli muhabir veda etti
Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Habertürk TV'den flaş bir ayrılık gerçekleşti.  Deneyimli muhabir Neşet Dişkaya, yaklaşık 12 yıldır çalıştığı Habertürk TV ile yollarını ayırdı.

Medyaradar’ın haberine göre, Sosyal medya hesabında ayrıldığını duyuran Neşet Dişkaya, “12 yıldır çalıştığım Habertürk’ten ayrıldım. Özellikle Habertürk Gazetesi’nin olduğu 10 yıl benim için tarifi olmayan güzel yıllardı. Yeni sayfa açmak iyidir. Tekrar buluşmak dileğiyle” yazdı.
yenicag-haberturk.jpg
Neşet Dişkaya, Sabancı suikast zanlılarının 20 yıl sonra Yunanistan’dan geldikleri Aydın Söke’de yakalanmasının yanı sıra 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ’nün hazırladığı TSK atama listesini ilk yayınlayan gazeteciydi.
yenicag-haberturk1.jpg
Dişkaya aynı zamanda, Paris ve Brüksel saldırılarını düzenleyen terör örgütü DEAŞ saldırganlarının Türkiye’den sınır dışı edilme hikayeleri, İstanbul Adliye Sarayı’nda Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlerin adliyeye giriş görüntüleri ile birlikte PKK, DEAŞ ve FETÖ ile ilgili çok sayıda özel habere imza attı.
 

 

İlgili Haberler