Hadise ve Mehmet Dinçerler aşka geldi! 14 Şubat'ı erken kutladılar

Hadise ve Mehmet Dinçerler aşka geldi! 14 Şubat'ı erken kutladılar
İş insanı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, aşka geldi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü bekleyemeyen ünlü işarkıcı sosyal medya hesabında romantik bir paylaşımda bulundu. Hadise'nin paylaşımına sessiz kalmayan Dinçerler ise "Ah o gülüşün" yorumunu yaptı.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile sürpriz bir aşka yelken açan ve ve geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifine ''Evet'' diyen Hadise Açıkgöz, adından söz ettirmişti.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti, evlilik kararı almıştı. Hadise, parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler''le nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

Ardından 36 yaşındaki popçu, evlilik yolunda ilk adımı attığı Mehmet Dinçerler ile kardeşi Tuğba’nın düğününe katılmıştı. Aile pozu veren Hadise, müstakbel kayınvalidesi ve görümceleriyle bol bol eğlenmişti.

Birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan çiftin sevincine, Dinçerler''in şirket borçları sebebiyle sıkıntılı günler yaşadığı iddiaları mutluluklarına gölge düşürmüştü.

Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler suskunluğunu bozmuştu. Yazılı açıklama yapan iş insanı, "Şahsım ve şirketimin borcu yoktur" demişti.

Ünlü çift son olarak Hadise Açıkgöz''ün paylaşımıyla gündem oldu. Sevgililer Günü''nü bekleyemeyen şarkıcı, sosyal medya hesabında romantik bir paylaşımda bulundu.

"HER GÜN BENİM SEVGİLİMSİN "

Hadise, Mehmet Dinçerler''le olan bir fotoğrafını paylaşarak "Her gün benim sevgilim olduğun halde neden sevgililer gününü bekleyeyim" notunu yazdı. Sevgilisinin paylaşımına sessiz kalmayan Mehmet Dinçerler ise "Ah o gülüşün" yorumunu yaptı.