Haftanın burç yorumları: Burçlar ne diyor, gökyüzünde neler oluyor?

Haftanın burç yorumları: Burçlar ne diyor, gökyüzünde neler oluyor?
Bu hafta gökyüzü hareketliliği ile burçlarda yeni gelişmeler sizleri bekliyor. Güneş, Neptün ve Mars arasındaki etkileşim dikkat çekerken burçları neler bekliyor?

Güneş'in Neptün ile yapacağı kontak ve Mars'ın Neptün ile birlikte seyahati burçlarda yeni bir hareketliliği tetikledi.

Peki burçları bu hafta neler bekliyor? Haftanın burç yorumları neler?

İşte burçlarını merak edenler için haftanın burç yorumları:

Koç: Tatil planları değişebilir, iş planları değişebilir, sağlıkla ilgili koşullar değişebilir. Her şey değişmeye çok fazla müsait. Ve bu hafta Mars ile Neptün de birlikte hareket edecekler. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.

Boğa: Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde stresli durumlar yaşayabilirsiniz.

İkizler: Bu hafta Mars ile Neptün de birlikte hareket edecekler. İş konularında aşırı, gereksiz bir iyimser hava ile risk alabilirsiniz ama almayın. İş değiştirmek için pek uygun bir süreçte olmayacaksınız.

Yengeç: Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Sağlık anlamında da yediğiniz besinlere dikkat etmenizde yarar var, zehirlenme, mide bozukluğu gibi durumlar oluşabilir, uyku sorunları gündeme sık sık gelebilir. Sağlıkla ilgili olarak, bilmediğiniz etmediğiniz alternatif tıp yöntemlerinden uzak durun, zehirlenmelere karşı da dikkatli olun.

Aslan: Psikolojik, korkulara yönelik, terapiler veya şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetlerde bulunmak iş kurmak müşterilerinizi artırmak için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte finansal açıdan şansınızı çok fazla zorlamamanızda fayda var. 

Başak: Bu hafta Mars ile Neptün birlikte hareket edecekler. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Bırakılması gereken bir takım temalar olduğunu göstermekte. Bu ilişki ve ortaklıklardaki aynı devam eden alışkanlıklar olabilir. 

Terazi: Fikirleriniz, düşünceleriniz kolay kolay kabul görmeyebilir. Özellikle iş konusunda gerçekçi olmayan yatırımlar, adımlar ve hedeflerden uzak durun, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. 

Akrep: Paranızı riskli yatırımlarda, borsa, spekülatif yatırım araçlarında değerlendirmemenizde fayda var. Sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Yay: Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakarlık etmek ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir.  Ailede rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir.

Oğlak: Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. Bu aralar zihniniz biraz karmaşık, ne yapacağınızı bilemez bir modda olabilirsiniz. Karar vermeyin, vermek zorunda da değilsiniz.

Kova: Özellikle aşk konusunda kafalar biraz karışabilir, aynı anda iki kişi arasında gidip gelebilirsiniz. Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz.

Balık: Haftaya Güneş ile Neptün arasındaki sert kontak ile başlıyoruz. Aileniz veya işinizden yana bir hayal kırıklığı, güven zedelenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Zayıflamak, diyet yapmak gibi konularda motivasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. Üstünüze bir miskinlik bulutu çökebilir ve hiçbir iş yapmak istemeyebilirsiniz.