Hagi'den Alex de Souza sorusuna yanıt

Hagi'den Alex de Souza sorusuna yanıt
Milli takımlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray, Hagi'nin takımı Farul Constanta'ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hagi, Alex de Souza sorusuna da yanıt verdi.

FutbolArena''da yer alan habere göre, Farul Constanta, hazırlık maçında Galatasaray''ı 3-1 yendi. Kulübün sahibi ve teknik direktörü Gheorge Hagi, maç sonu Alex de Souza sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

"BEN SAHADA KONUŞTUM"

Kendisine yöneltilen "Alex mi Hagi mi?" sorusuna yanıt veren Rumen teknik adam, "Ben sahada konuştum. Cevap verecek soru değil. Ben laflarla değil tarihi sahada yazdım. Benim yaptıklarım sahada! Bunu konuşmayı diğer insanlara bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

ALEX DE YANITLAMIŞTI

Alex de Souza ise bu soruya, "Hagi, çünkü o benim küçükken referanslarımdan biriydi. Çocukken, Hagi''nin yaptıklarına bakıyordum." yanıtını vermişti.

"MORUTAN VE CICALDAU İYİ OYUNCULAR"

Galatasaray''ın transferleriyle ilgili de konuşan Hagi, "Morutan çok yetenekli, önü açık. Buraya adapte olması lazım. Biraz sabır lazım. Cicaldau da iyi oyuncu, kendilerini iki haftada gösterdiler. Bu formayı hak ettiklerini gösterdiler. Çok gencimiz var, 10 tanesi milli takımlarda. Romanya''nın en iyi akademisine sahibiz, gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler