Hakan Çalhanoğlu zor günler geçiriyor

Hakan Çalhanoğlu zor günler geçiriyor
Milan'da kadro dışı bırakılan Hakan Çalhanoğlu'nun moralinin çok bozulduğu ve bir an önce İtalya'dan ayrılmak istediği öğrenildi.

Transfer döneminin başında 24 milyon euro karşılığında Milan'ın yolunu tutan Hakan Çalhanoğlu bu kararından pişman oldu.

Kadro dışı bırakılan Milli futbolcu, İtalyan ekibine 4 yıllık imza atarken Chelsea'yi reddetmişti. 10 numarayı alan Hakan Çalhanoğlu'dan beklentiler büyüktü.

23 yaşındaki oyuncunun yeteneği tartışılmaz ancak Milan'da iyi bir başlangıç yapamadı. Serie A'da sadece 8 maça çıktı ve 1 gol 1 asistle oynadı.

İtalyan kulübünde teknik direktör değişikliği gerçekleştikten sonra Montella'nın yerine Gattuso'nun gelmesiyle birlikte Hakan Çalhanoğlu kadro dışı bırakıldı.

Sport Illustrated'da yer alan habere göre kulüp Hakan Çalhanoğlu'na gelecekte onunla çalışmak istemediğini bildirdi. Haberde Hakan Çalhanoğlu transferi para çarçur etmekten başka bir işe yaramadı.

Birçok pozisyonda oynayabilmesine rağmen Hakan Çalhanoğlu'na kadroda yer bulunamadı. Oyuncu da Milano'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini kulübe bildirdi.

Hakan Çalhanoğlu'nun Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Satışı zor olmakla birlikte en kötü ihtimalle kiralanacak. Bu arada Milan yönetiminin 38 milyon euro'ya transfer ettiği Andre Silva da kirayla devre arasında takımdan gönderilecek. Portekizli futbolcu sadece 6 gol atabildi.