Bir annenin 'haksızlık ve adaletsizlik' isyanı

Bir annenin 'haksızlık ve adaletsizlik' isyanı
Afyonkarahisar’ın ilçelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İle sohbet eden bir anne, haksızlık ve adaletsizlikten dert yandı.

Haksızlık ve adaletsizlik nedir?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar’ın ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyareti sırasında Akşener ile sohbet eden bir anne, ''haksızlık ve adaletsizlik''ten dert yandı.

“Bu KPSS’deki haksızlıklara el atmanızı rica ediyorum." diyen anne, ”Benim kızım 89 puanla giremedi. Arkadaşı 72 puanla devletin müfettişi oldu. Benim kızım bir buçuk yıl KPSS’ye çalıştı. 85 puan aldı İngilizce’den. Ayrıca bakanlığın açtığı sınavda 4. oldu. 12 kişi içinde yedekten 8. kişiyi attılar. Adamım yok diye bunların hepsi.” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Lideri, duydukları karşısında “vay be” derken, anne ise sözlerini, “Şu anda boş benim çocuğum. Endüstri mühendisliği yüksek lisans yağmış bir çocuk. Evli ve boş” cümleleri ile devam ettirdi.

O anlar, İYİ Parti''nin resmi sosyal medya hesabından, "Haksızlık, adaletsizlik nedir? 43 saniyenizi ayırın ve bir annenin ağzından dinleyin… Ak Parti iktidarının; Emeği, başarıyı, çalışmayı hiçe sayan bu düzenini değiştirmeye geliyoruz." ifadeleri ile paylaşıldı. 

Paylaşımda ayrıca, "MilletBiziÇağırıyor" etiketine de yer verildi. 

İlgili Haberler