Halil Akbunar Süper Lig devine transfer oluyor! Sezon sonu...

Halil Akbunar Süper Lig devine transfer oluyor! Sezon sonu...
Süper Lig'de 27 puanla 18.sırada yer alan ve düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Göztepe'de Halil Akbunar için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ligde kalma mücadelesi veren Göztepe''de gösterdiği performansla dikkatleri çeken Halil Akbunar ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Tecrübeli futbolcu için Beşiktaş''ın devrede olduğu öne sürüldü.

Ertan Süzgün''ün haberine göre; Sezon sonunda sağ ve sol kanada yerli transferi yapmak isteyen siyah-beyazlılarda yönetim ve Ceyhun Kazancı''nın belirlediği isimlerin Halil Akbunar ve Mustafa Eskihellaç olduğunu iddia etti.

BEŞİKTAŞ DEVREDE

Mustafa Eskihellaç için somut adımlar atıldığını belirten Süzgün, Halil Akbunar için ise Göztepe''nin ligdeki durumunun beklendiğini dile getirdi.

GÖZTEPE KÜME DÜŞERSE SERBEST KALACAK

10 yıldır giydiği Göztepe formasıyla milli takıma kadar yükselen Halil Akbunar''ın ,Göztepe''nin küme düşmesi durumunda sözleşmesindeki madde gereği serbest kalacağı öğrenildi.

Göztepe, Süper Lig''de 27 puanla 18. sırada yer alırken, 28 yaşındaki yıldız, bu sezon forma giydiği 25 karşılaşmada 4 gol 5 de asist yaptı.