Halk TV'nin sahibi RTÜK'e meydan okudu. İlk kez konuştu 

Halk TV'nin sahibi RTÜK'e meydan okudu. İlk kez konuştu 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şikâyeti üzerine kesilen para cezalarının ardından Halk TV'nin patronu Cefer Mahiroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Mahiroğlu, "Hep hazır para. Nereye kadar! Bizi cezalarla yıldırmaya çalışıyorlar ama nafile. Yola devam..." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şikâyeti üzerine RTÜK, Halk TV ve KRT’ye yüzde 3 para cezası kesti. CHP kontenjanından RTÜK üyesi Okan Konuralp, Halk TV’ye ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı’nın “Van Başkale” şikâyetine istinaden de ikinci bir para cezası kesildiğini aktardı. Verilen cezalar üzerine Halk TV''nin sahibi Cefer Mahiroğlu''ndan RTÜK''e çarpıcı bir yanıt geldi. Mahiroğlu "Bizi cezalarla yıldırmaya  çalışıyorlar ama nafile . Yola devam..." ifadelerini kullandı. 

Mahiroğlu Twitter''dan yaptığı açıklamada şı ifadeleri kullandı:

"RTÜK''ün haksız cezalarına karşı fon oluşturduğumuzu duyurmuştuk, belli ki bütçe açık vermiş ve yine  bizim fona ihtiyaç  duymuşlar ama bütçe bu kadar da kötü yönetilmez ki! Hep hazır para. Nereye kadar?! Bizi cezalarla yıldırmaya  çalışıyorlar ama nafile .
Yola devam..."