Haluk Levent küle dönen köyden yayın yaptı

Haluk Levent küle dönen köyden yayın yaptı
Manavgat’taki orman yangınında küle dönen Kalemler Köyü’nü ziyaret eden AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent gördüğü manzara karşısında “Böyle belgesel bir filmden çıkma durumu söz konusu. Her taraf yanmış. Her yer yanmış.” İfadelerini kullandı.

Antalya''nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarında 8''inci güne girildi. Manavgat''taki yangında en çok etkilenen yerlerden biri Kalemler Köyü idi. Evlerin neredeyse tamamı yandığı köyde yaşayanlar canlarını zor kurtardı.

AHBAP Derneği''nin kurucusu olan sanat Haluk Levent, yangınların devam ettiği bölgedeki yardım çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

Umuda Koşanlar Derneği kurucularından oyuncu Gamze Özçelik ile birlikte Kalemler Köyü’nü ziyaret eden AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haluk Levent paylaşımında, “Evet ünlü Kalemler Köyü’ndeyiz. Böyle belgesel bir filmden çıkma durumu söz konusu. Her taraf yanmış. Her yer yanmış. Ekiplerle birlikte bu yaraları nasıl sararız? Ne tür kampanyalar başlatırız diye buradayız. Umuda Koşanlar Derneği’den sevgili Gamze Özçelik de burada birlikte bakıyoruz. Tüm ekiplerle beraber. Şimdilik bu kadar.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU:

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz günü saat 12.05’te 4 farklı noktada başlayan orman yangınlarında 8’inci güne girildi. Manavgat’a sınır ilçeler Akseki, Gündoğmuş ve Alanya’nın bazı mahallelerine de sıçrayan yangında, 7 kişi yaşamını yitirdi.

İlgili Haberler