Haluk Levent son durumu açıkladı. Depremin ardından Ahbap’a denetleme başlatılmıştı

Haluk Levent son durumu açıkladı. Depremin ardından Ahbap’a denetleme başlatılmıştı
Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Ahbap üzerinden toplanan ve depremzedelere dağıtılan bağışlarla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan denetlemenin tamamlandığını duyurdu.

Ahbap’ın kurucusu Haluk Levent, 6 Şubat depremlerin ardından platforma İçişleri tarafından başlatılan denetlemenin bittiğini duyurdu.

haluklevent1.jpg

"ÇOK ŞÜKÜR BAĞIŞÇILARIMIZI MAHCUP ETMEDİK"

Levent, tamamlanan denetleme sonucunda herhangi bir problemin yaşanmadığını açıklarken, "İşte bugün ALNIMIZIN AKIYLA bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik." ifadelerini kullandı.

Levent sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) bir paylaşım yaptı. Levent’in açıklaması şöyle:

“6 Şubat felaketinde hayırseverler tarafından deprem çalışmaları için Ahbap’a bağışlar gelmişti. Altı ay önce İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü denetçileri tarafından Ahbap Derneğimizin denetim sürecine başlandı.

Tüm kamuoyuna da izah etmiştim. Yaptığımız harcamaların ve tüm faaliyetlerin hesabını devletime, devletimin yetkili kurullarına vereceğimi ifade etmiştim. İşte bugün ALNIMIZIN AKIYLA bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik.

İçişleri Bakanlığı denetimi sürecinde tüm sözleşmelerimiz, yaptığımız satın alımlar, yaptığımız anlaşmalar, stoklarımız (tüm bölgelerde tek tek incelenerek) şeffaf bir şekilde denetlendi incelendi ve bugün bu twiti yazma ihtiyacı hissettim. Ne mutlu bize.

Bu süreçte beraber çalıştığımız devletimizin kurumlarına, @AFADBaskanlik ve valiliklerimize, iş birliği yaptığımız sivil toplum örgütlerine ve siz bağışçılarımıza şükranlarımı sunuyorum her zaman yeni projelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.”

leventkeps1.jpg

leventkeps2.jpg

İlgili Haberler