Hasta Fenerbahçeli muhabir Ahmet Ercanlar maç sonunda demediğini bırakmadı

Hasta Fenerbahçeli muhabir Ahmet Ercanlar maç sonunda demediğini bırakmadı
Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'nin kendi evinde 9 kişi kalan Hatayspor ile golsüz berabere kalması tepkileri de beraberinde getirdi. Koyu Fenerbahçeli muhabir Ahmet Ercanlar "Fenerbahçe’de ilk 45 dakikayı heba etmek yazısız bir kural. Erol Hoca vurup geçeceksin. 90  dakika rakip kaleye şut bile atamayan bir takıma, ilk devre 7 savunma özellikli oyuncu ile oynadı Fenerbahçe. Çok yazık" dedi.

Geçen hafta Başakşehir'i 2 golle geçen Hatayspor bu hafta da Fenerbahçe deplasmanında 1 puan almayı başardı. Karşılaşmanın 73. dakikasında 10, 81. dakikasında 9 kişi kalan rakibini geçemeyen Fenerbahçe'de büyük şok yaşanıyor. Sarı-lacivertli takıma gönül veren taraftarlar ekran başında çılgına döndü. 

Ünlü gazeteci Ahmet Ercanlar twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Fenerbahçe’de ilk 45 dakikayı heba etmek yazısız bir kural. Erol Hoca kendi sahanda vurup geçeceksin. 90  dakika rakip kaleye şut bile atamayan bir takıma, ilk devre 7 savunma özellikli oyuncu ile oynadı Fenerbahçe. Sonra bu puanlar çok aranıyor. Çok yazık."

yareeeeee-001.jpg