Hastanede facia ucuz atatıldı! Oksijen tüpü deposunda yangın

Hastanede facia ucuz atatıldı! Oksijen tüpü deposunda yangın
Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde oksijen tüplerinin konulduğu depoda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bodrum katında bulunan içerisinde oksijen tüplerinin de tutulduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Depodan yükselen dumanları gören sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine hastaneye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi geldi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, önlem amacıyla yangın çıkan bölümün elektrikleri kesildi. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülürken, tedbir amacıyla hastane bahçesinde çok sayıda itfaiye aracı bekletildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

hastanenin-oksijen-tupu-deposunda-cikan-yangin-korkuttu-4386-dhaphoto1.jpghastanenin-oksijen-tupu-deposunda-cikan-yangin-korkuttu-4386-dhaphoto2.jpghastanenin-oksijen-tupu-deposunda-cikan-yangin-korkuttu-4386-dhaphoto3.jpghastanenin-oksijen-tupu-deposunda-cikan-yangin-korkuttu-4386-dhaphoto5.jpg

DHA