Hastanede sahte kadın doktor yakalandı. Gerekçesi şok etti

Hastanede sahte kadın  doktor yakalandı. Gerekçesi şok etti
Adana’da bir genç kız, asistan doktor kimliği takarak hastanede dolaşırken yakayı ele verdi. Genç kız, kırtasiyeden sahte kimlik yaptırarak hastanede rahatça gezdiğini söyledi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlikçiler, yaka kartıyla dolaşan bir kişinin davranışlarından kuşkulandı. Hastane polisine haber verdiler. Polis, olay yerine gelip şüpheli kadını sorguladı.

Kadın, tutarsız cevaplar verince polis, yaka kartının gerçek olmadığını anladı. C.S. (26) isimli kadın, gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. C.S., ifadesinde, “Babamın ölümünden sonra o hastaneye fizik tedaviye gidiyorum. Haftada 3 gün tedavi oluyorum. Hastanede rahatça gezmek için çarşıda renkli fotokopiyle asistan doktor kimliği aldım” dedi.

C.S., “Bu kimliği asansör ve kafeterya gibi yerlerde kullanıyordum. Bu kimlikle hiçbir hastaya bakmadım, hasta odasına girmedim. Muayenehane gibi yerlere de girmedim. Bugün de bu kimlikle hastanenin AVM’sinde gezinirken güvenlikçiler beni yakalayıp polise teslim etti. Bu kimlikle suç işlemedim, suçlamaları reddediyorum” diye konuştu.

C.S., ifadesinin ardından adliyeye çıkarıldı. C.S., serbest bırakıldı.

aw127774-01.jpg

aw127774-02.jpg

aw127774-03.jpg

İlgili Haberler