Hatay'daki vahşet sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Hatay'daki vahşet sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Hatay’ın Hassa ilçesinde bir köpeğin cani tarafından vahşice öldürülmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Hatay'ın Hassa ilçesinde bir köpeği zehirli iğneyle vahşice öldürüldüğü anların görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Zehirlendikten sonra toprak çukurun içine atılan köpeğin can çekiştiği o anlar yürekleri sızlattı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntü dehşete düşürürken, binlerce kişi görüntüleri paylaşarak, bunu yapan caninin bir an önce bulunmasını ve cezalandırılmasını istedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Hatay Büyükşehir Belediyesi ise sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerin ardından açıklama yaptı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Sosyal medyada paylaşılan ve Hatay'ın Hassa ilçesinde olduğu iddia edilen, bir köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü olayda failinin bulunması ve gerekli cezayı alması için kurum olarak suç duyurusunda bulunacağız. Konunun takipçisi olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

"NEDEN ZEHİRLENDİĞİNİ BİLMİYORUM"

Vahşetin sosyal medyada yayılmasının üzerine ekipler inceleme başlattı. Köpeğin sahibi A.B'nin, "Köpeğimin neden zehirlendiğini bilmiyorum. Yoldan gelirken herhangi bir şey de yemiş olabilir" dediği iddia edildi.

Vatandaşlar, bu vahşete sessiz kalmazken; sorumluların Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikâyet edilmesi için çağrıda bulundu.