Hayaller 8.1 milyon gerçekler Hatayspor. Fransa'dan 300 bin Euro'ya gelmişti

Hayaller 8.1 milyon gerçekler Hatayspor. Fransa'dan 300 bin Euro'ya gelmişti
Atakaş Hatayspor, golcü futbolcusu Aaron Boupendza'nın transferi için Krasnodar'la yapılan görüşmelerde anlaşmaya varamadı. Atakaş Hatayspor'dan yapılan açıklamada "Boupendza burada kalmak istedi. Hatay'a gelmek istemeyen yabancı oyuncular artık Hatay'dan gitmek istemiyor" ifadeleri kullanıldı. Boupendza, Fransa'nın Bordeaux takımından 300 bin Euro'ya transfer edilmişti.

Fanatik''in haberine göre, Boupenzda’nın Krasnodar’a transferi resmiyet kazanmadı. Atakaş Hatayspor’un, 8.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rus ekibi ile anlaşmaya vardı. Gabonlu futbolcunun Krasnodar ve Hatayspor ile yaptığı görüşmelerden ise sonuç çıkmadı.  

İstediği mali şartları sağlanamayan 24 yaşındaki oyuncu sözleşmeye imza atmayacağını ve Atakaş Hatayspor’da kalacağını iki kulüp yetkililerine de iletti.  

Boupenza ayrıca, taleplerinin kabul edilmemesi halinde Krasnodar’a transfer olmayacağını da Atakaş Hatayspor kulübüne iletti.

Süper Lig''de 6. sırada yer alan Atakaş Hatayspor''da Boupendza''nın 18 golü var. 24 yaşındaki futbolcu, gol krallığında ilk sırada yer alıyor.

ATAKAŞ HATAYSPOR''DAN AÇIKLAMA GELDİ

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı:

"Boupendza burada kalmak istedi. Hatay''a gelmek istemeyen yabancı oyuncular artık Hatay''dan gitmek istemiyor. Oyuncumuzun taban fiyatı belli olmuş oldu; 8,5 milyon euro." ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncu Boupendza, Fransa''nın Bordeaux takımından 300 bin Euro''ya transfer edilmişti.