Hekimoğlu hayranlarına müjde yeni sezon fragmanı yayınlandı

Hekimoğlu hayranlarına müjde yeni sezon fragmanı yayınlandı
Korona virüs salgını öncesi en son 14.bölümüyle ekranlara gelen Hekimoğlu’nun 15.bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Zeynep hastaneye dönecek mi? sorusu cevap bulurken Hekimoğlu’nun eski karısı onu ziyarete geliyor.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Hekimoğlu korona salgını öncesi en son 14.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölüme İpek’in Hekimoğlu’na ihaneti damga vururken dizinin hayranları ve bölümü izleyemeyenler Hekimoğlu’nun 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? yeni sezon ne zaman başlayacak? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Hekimoğlu’nun 14.bölümünde yaşananlar ve 15.bölüm fragmanıyla ilgili detaylar haberimizin detayında…

HEKİMOĞLU 14.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu dün akşam yayınlanan 14.bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde, Hekimoğlu’nun tanıtım toplantısındaki konuşmaları sonrası Vahap, Hekimoğlu’ndan istifa etmesini istedi. Aynı zamanda İpek’e giderek yönetim kurulunu toplamasını söyler. Hekimoğlu ise Orhan ile konuşmasında “İpek’le sen benim yanımdasın. Vahap bana dokunamaz” der. Ancak yönetim kurulu toplantısında İpek, Hekimoğlu’nun kovulması yönünde oy kullanır. Orhan ise Hekimoğlu aleyhinde oy kullanmadığı için hastaneden kovulur.

HEKİMOĞLU 15.BÖLÜMDE FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana göre Zeynep hastaneye dönerken Hekimoğlu’nun eski karısı onu hastanede ziyarete geliyor.