Her gün zamlanan peynirin peynirin yeni fiyatları. Haydi Mars’a gidiyoruz

Her gün zamlanan peynirin peynirin yeni fiyatları. Haydi Mars’a gidiyoruz
Mutfağın yangını durdurulamıyor. Tüm temel tüketim gıda ürünleri ateş pahası. Et, tavuk, süt ve süt ürünleri, bakliyat reyonlarının yanına yaklaşılmıyor. Geçtiğimiz günlerde süt ve süt ürünlerine gelen zammın etkileri ürünlerin fiyat etiketlerine de yansımış durumda.

BERKAY BİGEÇ / YENİÇAĞ – ÖZEL HABER

Türkiye’de gıda fiyatları artmaya devam ediyor. Ayçiçek, zeytinyağı, yumurta, bebek mamasının ardından beyaz peynir almak da artık hayal oldu. Yeniçağ, marketteki yangını görüntüledi.

Bir markette görüntülediğimiz peynir fiyatları mutfaktaki yangının ne durumda olduğunu kanıtlar düzeyde.

Bir markette görüntülenen peynir fiyatları marketlerdeki gerçek durumu gözler önüne serdi. 600 gram ezine peynirin fiyatı 64 lira 50 kuruş, bir başka markanın 525 gramlık ezine peyniri ise 59 lira 90 kuruştan alıcı buluyor. Aynı ürünün kilo fiyatı ise 114 liradan satılıyor.

3 DİLİM PEYNİR 47 LİRA 95 KURUŞ

425 gramlık 3 dilim peynirin fiyatı 47 lira 95 kuruş oldu. Aynı ürünü 1 kilo almak isteyen tüketici kasada 91 lira ödemek zorunda kalıyor.

TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR FİYATLARI DA ARTTI

Kahvaltı sofralarının olmazsa olmaz ürünü beyaz peynir fiyatları da diğer peynir fiyatları gibi artmış durumda. 1 kilo tam yağlı beyaz peynirin fiyatı 40 lira oldu 500 gramlık kutularda satılan peynir 25 lira ile 29 lira arasından alıcı buluyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.