Her yerde O var: Kim bu kız

Her yerde O var: Kim bu kız
Korona virüs nedeniyle yoğun bir gündem yaşanırken balık pazarından, sokaklara, hastane açılışlarından, semt pazarına hemen her yere giden kahraman muhabirler, yaşananları vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Öte yandan Türkiye CNN Türk'ün her yere koşan muhabiri Fulya Öztürk'ü konuşuyor.

Mart ayından bu yana Türkiye’nin gündemi korona virüs salgını.

Salgın gündemi yoğunluğunu korurken, yüzünde maske haber muhabirleri de salgın riskine rağmen sokaklarda vatandaşın nabzını kovalıyor.

CNN Türk ekranlarında ise çocuk parklarından, balık pazarına, hastane açılışlarından, sokak röportajlarına koşturan bir isim dikkat çekiyor.

Hemen her yaşam habere imzasını atan muhabiri Fulya Öztürk, son olarak da sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne giderek trafiğin durumunu naklen anlattı.

Maskesini takıp, eline mikrofonu alan, korkusuz muhabir CNN Türk ekranlarından en çok görünen isim olarak dikkat çekiyor.

CNN Türk yetkilileri muhabirleri binaya sokmayıp bina önüne girilen konteynerlarda çalıştırırken, salgını ve ölümü göze alan muhabirler sokak sokak geziyor.

İlgili Haberler