Herkes Demirören ve Ziraat Bankası’ndan beklerken açıklama Zaytung’tan geldi

Herkes Demirören ve Ziraat Bankası’ndan beklerken açıklama Zaytung’tan geldi
Zaytung Sedat Peker’in Demirören Medya ve Ziraat Bankası iddialarına ilişkin sosyal medyanın gündemini sarsan mizahı bir yaptı. Zaytung Demiören Grubu adına mizahi bir dille, "Ziraat Bankası'na borcumuzu piyango bileti olarak ödüyoruz. Henüz bir şey çıkmamış olması talihsizlik...'' ifadelerine yer verdi.

Sedat Peker’in son videosunda dile getirdiği iddiaları mizahi ve ironik haberler yapan Zaytung haber yaptı. İddiaları mizahi bir dille yorumlayan haber sitesi Demirören Grubu’nun milli piyango işletmesine atıfta bulunarak şu ifadelere yer verdi:


“Bu pazar yayınladığı 9. videosunda Demirören Grubu''nun 2018 yılında Doğan Medya Grubu''nu satın almak için Ziraat Bankası''ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediye dair hiçbir ödeme yapmadığını iddia eden Sedat Peker''e yanıt gecikmedi.”


“Konu ilgili olarak Demirören Grubu''ndan yapılan açıklamada, iddiaların gerçek dışı olduğu belirtilerek,"Şirketimiz Ziraat Bankası''na olan borcunu her ay düzenli şekilde Milli Piyango bileti olarak ödemektedir." denirken, henüz bankaya verilen biletlere bir ikramiye çıkmamış olmasının kendilerini bağlamadığı ifade edildi.”

“KREDİ KARŞILIĞINDA MİLLİ PİYANGO BİLETİ”
“Kredi karşılığında Ziraat Bankası''na şu ana dek 50.000''den fazla çeyrek, yarım ve tam bilet verildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Bunlardan 100 tanesine büyük ikramiye isabet etmiş olsa şu an bunları konuşmuyor olurduk ama işte olmayınca da olmuyor. En basit tabiriyle talihsizlik olarak adlandırabileceğimiz bu durumun değişmesiyle birlikte borcumuzu ödemek bir yana alacaklı duruma geçeceğimize, bize bugün bu iftiralar atanları ise utandıracağımıza inanıyoruz. Tabii onlarda o yüz varsa..." sözleriyle borçların kapatılmasının sadece bir zaman meselesi olduğu vurgulandı. “



İlgili Haberler